close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Euro Assistence Iasi

  Despre noi

  Mereu in ajutorul soferilor

  Euro Assistence Iasi

  Despre noi

  Mereu in ajutorul soferilor

  Servicii profesionale

  Tractari auto pe platforma Iasi

  Suntem Euro Assistence SRL si din 2015 oferim servicii de tractari auto ieftine si rapide in Iasi si in toata zona Moldovei. Cu autoplatforme specializate si personal calificat in manipularea autoturismelor raspundem tuturor solicitarilor si oferim servicii de tractare auto cu seriozitate si maxima implicare.

  Dispeceratul nostru functioneaza non stop, interventiile fiind facute in cel mai scurt timp cu putinta. Flexibili si orientati catre nevoile reale ale clientilor nostri, ne adaptam cerintelor si ne modelam serviciile in functie de cererile acestora. 

  Oferim servicii de transport pe platforma atat in Iasi cat si la nivel national, inclusiv transport international pe platforma. Repatriem masini avariate si transportam utilaje acolo unde este nevoie.

  Venim noi la tine

  Service auto mobil Iasi

  Indiferent de problema pe care o intampini cu masina, apeleaza la Euro Assistance! Avem solutii la problemele autovehiculului tau. Ne deplasam rapid cu un service auto mobil perfect echipat pentru orice situatie si un mecanic auto bine instruit pentru a te scoate din impas.

  Ne deplasam rapid atat in zona Iasului cat si in toata zona Moldovei. Intervenim prompt pentru orice defectiune auto. In cazul in care interventia nu poate fi facuta la fata locului te tractam oriunde iti doresti.

  Pentru servicii auto integrate in Iasi, apeleaza la Euro Assistance

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.