close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Inchiriere platforme auto

  Inchirieri platforma Iasi 5m si 9m

  Transporta in siguranta marfurile

  Inchiriere platforme auto

  Inchirieri platforma Iasi 5m si 9m

  Transporta in siguranta marfurile

  Platforme auto pentru remorcare

  Inchiriem platforme de 5 m si respectiv 9 m pentru a va putea organiza in regie proprie transportul de marfuri voluminoase, transportul de motociclete si atv-uri sau, transportul de utilaje sau transportul de autovehicule.

  Venim in intampinarea celor care au masini dotate cu dispozitive de remorcare si doresc sa isi transporte singuri autoturismul sau utilajul la preturi avantajoase. Astfel, oferim spre inchiriere doua platforme de 9 m si o platforma de 5 m pentru remorcare. 

  Pentru servicii de inchirieri platforme auto, preturi si conditii, ne gasiti la sediul din Iasi, la numerele de telefon afisate sau la dresa de email mentionata mai jos. 

  Aveti nevoie de o platforma auto? Sa fie de 9m sau de 5m?

  Inchiriem platforme pentru remorcari auto si transportul de utilaje. Preturi avantajoase!

  Inchiriem platforma pentru remorcare autoturisme, atv-uri si motociclete. Conditii excelente!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.