close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Experienta si profesionalism

  Tractari auto Iasi

  Tractari autoturisme, motociclete, atv-uri

  Experienta si profesionalism

  Tractari auto Iasi

  Tractari autoturisme, motociclete, atv-uri

  Din pasiune pentru masini

  Tractari auto Iasi non stop

  Pentru orice tip de autovehicul, apelati cu incredere la echipa noastra de tractari auto Iasi. Experienta in domeniu, promptitudinea si preturile prietenoase ne-au facut cunoscuti atat in zona Iasului cat si in toata Moldovei.

  Indiferent de motivul pentru care masina nu mai poate rula pe carosabil, intervenim rapid cu servicii de inalta calitate in domeniul tractarilor auto. Interventiile sunt facute cu grija pentru a nu aduce niciun prejudiciu autovehiculelor.

  Experienta in tractari auto, asistenta rutiera si serviciile de transport pe platforma ne recomanda. Competitivi, mereu orientati catre nevoile clientilor nostri, intervenim rapid cu 3 autospeciale pentru remorcare si servicii de tractari auto in Iasi, imprejurimi si in toata zona Moldovei.

  Aveti nevoie de servicii de tractari auto? Suntem aici!

  Situatiile neprevazute au rezolvare

  Asistenta rutiera Iasi

  In caz de situatii neprevazute in trafic, apelati la Euro Assistance Iasi. Colegii nostri ofera asistenta rutiera telefonic si pot interveni rapid in caz de pana, pornire cu cabluri, alimentare cu carburant, schimbul unei roti de rezerva, vulcanizare mobila sau alte servicii de care aveti nevoie in trafic.

  Orice problema in trafic are o rezolvare. Va repunem in miscare!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.