close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Asistenta rutiera internationala

  Repatriere masini avariate

  Repatrierea masinilor avariate si transportul lor in tara

  Asistenta rutiera internationala

  Repatriere masini avariate

  Repatrierea masinilor avariate si transportul lor in tara

  Tractari si repatrieri auto

  Uneori, oricat de pravazatori am fi, accidentele se intampla. Viata este nepretuita si ne bucuram sa aflam cu sunteti in afara oricarui pericol. In ceea ce priveste masina avariata, va scapam de stres si ne deplasam oriunde in Europa cu o autospeciala pentru tractare.

  Cu o vasta experienta in asistenta rutiera internationala, ne ocupam de tot ceea ce implica repatrierea autoturismului avariat. Il transportam pe platforma pana in locatia aleasa de clientii nostri.

  Eliberati-va de stresul repatrierii autoturismului avariat. Ne ocupam de toate formalitatile, inclusiv de transportul propriu-zis pe platforma. 

  Pentru servicii calitative de rapatriere masini avariate, contactati echipa Euro Assistance din Iasi.

  Servicii complete de asistenta rutiera si tractactari in Europa

  In cazul in care ati fost implicat intr-un accident in afara tarii ne puteti contacta si va vom oferi asistenta rutiera si consultanta in ceea ce priveste problemele pe care le intampinati. 

  Totodata, daca autovehiculul nu mai indeplineste conditiile pentru a circula pe carosabil si doriti sa il reparati in tara, de deplasam in cel mai scurt timp pentru a-l ridica si transporta pe platforma in Romania, in localitatea si la service-ul indicat de dumneavoastra. 

  Apelati cu incedere la expertiza si experienta echipei Euro Assistance.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.